Зелен чај со ѓумбир и куркума

за љубителите на егзотични вкусови

Егзотична билна мешавина, која претставува одлична комбинација на зелен чај, ѓумбир, куркума и на ројбос.

Обидете се денот да го започнете на добра нога и дискретно да ги избегнете препрекитe. Избалансираната мешавина има пријатен, ориентален вкус и ќе ви помогне правилно да го започнете денот.

Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 2 g чајна мешавина.