Becutan течни сапуни - фраер и трендсетерка

Сега секој кул фраер и модерна трендсетерка ќе можат да имаат свој, сопствен течен сапун за миење раце. Новите течни сапуни на Becutan содржат внимателно одбрани површинско-активни состојки кои овозможуваат лесно отстранување на нечистотијата при секое миење на рацете. Воедно, овој дерматолошки тестиран производ е збогатен и со глицерин, кој дополнително помага во одржувањето на природната хидратација на кожата, сето тоа придружено со препознатливиот мирис на Becutan!

  • Дерматолошки тестиран производ
  • Во својот состав содржи глицерин
  • Не содржи бои
  • Не содржи алкохол
  • Не содржи парабени