Бел чај со портокал

Подгответе се за новата билна мешавина со Camellia sinensis L., дел од групата зелени и црни чаеви Good Nature!

Грижливо одбрани билки, спакувани во филтер-кесички, кои ќе ви го одземат здивот.

Младите лисни израстоци на Camellia sinensis L. ја зачувуваат својата убавина и ја преточуваат во напивка идеално дополнета со цимет, кора од портокал, каранфилче и со ароми на лимон и на портокал.

Богата мешавина на вкусови и на мириси, која ќе ги разбуди сите ваши сетила!

Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 1,5 g чајна мешавина.