Камилица со мед

На нежните цветови од камилицата, богати со етерично масло, неверојатно добро им прилега аромата на ливадскиот мед. Овој слаткаст и смирувачки мирис е особено пријатен во попладневните часови, кога на телото му е неопходен заслужен одмор, а на умот – инспирација. Секој страствен љубител на чај треба да ја проба оваа топла напивка, свежо приготвена со две-три капки лимонов сок.

Со шолја чај Good Nature дајте му нова боја на денот!

Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 1 g чајна мешавина.