SATTWA ТОНИК ЗА ЛИЦЕ СО КОЛАГЕН

150ml

Благо и темелно ја чисти кожата не оштетувајќи ја нејзината природна заштитна обвивка. Содржината на колаген и Д-пантенол дејствува атстрингентно, тонизирачки и освежувачки. Не содржи алхохол и ја стабилизира заштитната обвивка на кожата.