ЧАЈ ЗА ДОБРО УТРО

Шолја чај за добар почеток на денот

Дајте му на телото време, но и пријатна, топла напивка за да се разбуди. Мешавината на црн чај, кора од портокал и на ѓумбир, обвиткани во арома на ванила, ќе ве подготви за сите предизвици на денот.

Интензивниот и единствен вкус и мирис на чајната мешавина има својство да ги разбуди и најсонливите. За секое утро да е добро утро!

Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 2 g чајна мешавина.