SATTWA ПОЛИВИТАМИНСКИ КРЕМ ЗА ДЕН

55ml

Успешно ја спречува дехидрацијата на кожата и помага во одржувањето на балансот на липидите во кожата. Комбинацијата на активни компоненти, витамините А, Е, и F, Д-пантенолот, маслото од пченични 'ркулци овозможуваат целосна и ефикасна заштита и нега во текот на целиот ден. Вградениот филтер врши селективно пропуштање на нештетниот дел од сончевите зраци.