Ројбос чај со рибизла

Создадовме билна мешавина која ќе го задржи карактеристичниот вкус на ројбос, доминантен и збогатен со кора од портокал, со плодови од шипка и со арома од рибизла.

Идеален сплет на вкусови и на мириси, кои ќе ви понудат уште едно ново доживување Good Nature, кое не смее да се пропушти. Направете пауза и уживајте во полна чаша задоволство Good Nature!

Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 1,6 g чајна мешавина.