БИЛНИ КАПКИ ОД КОПРИВА

Додаток во исхраната

Билните капки претставуваат екстракт од лист од коприва којшто содржи активни компоненти што придонесуваат за подобрување на функцијата на уринарните патишта. Тие помагаат во подобрување на функцијата на зглобовите, како и во подобрување на состојбите на сезонска алергија од различна етиологија.

БИЛНИТЕ КАПКИ ОД КОПРИВА СЕ ПРЕПОРАЧУВААТ:

  • за подобрување на функцијата на уринарните патишта;
  • за подобрување на нивото на продукција на урина;
  • за подобрување на функцијата на зглобовите;
  • за подобрување на состојбите на сезонска алергија од различна етиологија.

Препорачана дневна доза и начин на употреба
Возрасни и деца постари од 12 години: 30 капки во текот на денот.
Не се препорачува користење на капките подолго од еден месец.