Мајчина душица

Зар има да се каже нешто повеќе за билката што ја нарекуваат мајчина душичка? Ја спакувавме во напивка која грее душа, оставајќи чувство на близина која годи. Силна мирисна нота и слаткасто-разладувачки вкус, кој едноставно... ќе ве остави во добро расположение.

Како најдобро да го доживеете чајот? Убаво е да прегрнувате, зарем не? Уживајте во органскиот чај Good Nature од мајчина душичка заедно со својата сродна душа.

Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 1,5 g мајчина душичка.