Црн чај

за добар почеток на денот

Квалитетен чај со силен, но пријатен вкус и со бакарно-кафена боја. Содржи кофеин поради што особено се препорачува за утринско будење на организмот и за поактивен ден.

Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 2 g листови црн чај.