Бозел

Исклучително карактеристичен по својот незаменлив вкус на слатко овошје и на мед. Ситните цветови на органскиот бозел, собрани од скриените ливади во планините, се богати со етерични масла.

Како најдобро да го доживеете чајот? Најдобар е за прилики кога ви е потребна топлина, нешто што ќе ве згрее во студените зимски денови.

Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 1,5 g цвет од бозел.