BECUTAN подарок колекции

 

BECUTAN подарок колекција - голема

BECUTAN крем за деца 50 ml
BECUTAN детски сапун 90g
BECUTAN млеко за деца 200 ml
BECUTAN купка за деца 200 ml
BECUTAN масло за деца 200 ml
BECUTAN шампон за деца 200 ml
BECUTAN пудра за деца 100g
BECUTAN влажни марамчиња 72/1

 

 

BECUTAN подарок колекција - камилица

BECUTAN купка камилица 200 ml
BECUTAN шампон камилица 200 ml
BECUTAN крем за деца 75 ml
BECUTAN витаминска маст 200 ml

 

 

 

 

BECUTAN подарок колекција - мала

BECUTAN крем за деца 50 ml
BECUTAN детски сапун 90g
BECUTAN шампон за деца 200 ml
BECUTAN пудра за деца 100g
BECUTAN влажни марамчиња 26/1

 

 

 

Becutan подарок колекција - ранец:

BECUTAN шампон овес 200мл
BECUTAN пенливо средство овес 200мл
BECUTAN сапун бадем
BECUTAN пудра
BECUTAN влажни марамчиња 72/1 BECUTAN детски бадемов крем 100мл
ПОДАРОК: налепница baby on board, подлога за повивање

 

 

 

Becutan јубилејни гифт-сетови

Шампон Becutan 200 мл.
Пенливо средство за капење Becutan 200 мл.
Детски крем Becutan 100 мл.
Влажни марамчиња со камилица 20/1
Подарок детско брендирано пешкирче со ликот на витез или со ликот на принцеза.