BECUTAN SET BE CUTE 24/7

Го креиравме сетот BeCute 24/7, составен од 4 креми од 50ml, за паралелно користење на повеќе типови Becutan креми во текот на денот поради нивната специфична намена на секоја од нив.

Кремите се поделени според намената во одреден период од денот:

  • Заштита на бебешката кожа во текот на денот (Becutan детска витаминска маст за пеленска регија и Becutan детски бадемов крем за посувите и чувствителни делови од телото).
  • Заштита на бебешката кожа во текот на ноќта (Becutan детски крем за нега на целото тело и Becutan заштитен крем со цинк оксид за пеленска регија).

Во внатрешноста на кутијата се содржани информации за намената на секоја од кремите Becutan, како и едукативна содржина за најмалите - Учиме кои се:

  • Животни активни во текот на денот
  • Животни активни во текот на ноќта