Билни капки ВЕНОХЕРБАЛ

Билните капки ВЕНОХЕРБАЛ претставуваат мешавина од екстракти од бел глог, кора од линцура, корен од валеријана, ајдучка трева и од цвет од невен и содржат активни компоненти што помагаат за подобра циркулација на крвта, со што се овозможува полесен доток на кислород до ткивата. Тие помагаат во регулирање на повишениот крвен притисок, имаат благо смирувачко дејство и ја подобруваат функцијата на кардиоваскуларниот систем.

БИЛНИТЕ КАПКИ ВЕНОХЕРБАЛ СЕ ПРЕПОРАЧУВААТ:

  • за подобра циркулација;
  • за подобрување на функцијата на кардиоваскуларниот систем;
  • за регулирање на повишениот крвен притисок;
  • за подобрување на состојбите на вознемиреност.

Препорачана дневна доза и начин на употреба
Возрасни и деца постари од 12 години: 3 пати на ден по 30 капки во мала количина вода.

Производот е достапен во пакување од 30ml и 50ml