Овошен микс

Овошниот микс е пакување во кое можете да ги вкусите различните овошни мешавини, како на пример: боровинка, брусница, ацерола со аронија, аронија со брусница, јаболко со цимет и овошна чајна мешавина со арома на шумско овошје.

Секое пакување содржи 30 филтер-кесички, секоја по 2 g овошна чајна мешавина.