Queen Code колекција

Извонредно силната комбинација на овошни акорди и бели цветни ноти, кои го исполнуваат просторот и сетилата. Сензуален и елегантен за жени со нагласена индивидуалност.

Достапен е како:

  • парфемска вода 50 ml
  • дезодоранс 120 ml
  • подарок колекција (парфемска вода 50 ml, дезодоранс 120 ml)