SAH FRIEND

Овој мирис ги буди сетилата со интензивните и свежи ноти на јаболко, диња и на лимон. Чистата свежина на мирисот е зајакната со ориенталните ноти на сандаловото дрво и на јасминот, создавајќи спој со сензуалниот и провокативен основен мирис на дрво, којшто претставува ароматичен и комплексен спој на кедрово дрво, амбер и на миск.

Колекцијата се состои од: SAH friend – тоалетна вода од 100 ml и SAH friend – лосион по бричење од 100 ml.