SAH ZEFROS

Елегантен мирис кој фасцинира со свежите ноти на лимон и со базичните средни ноти на мажествениот ветивер, гераниум и на мов. Страсниот бергамот и дава острина на извонредната нота на енергичната лаванда, надополнета со нотите на килибар и на пачули. Целокупната комбинација на мирисни ноти дава длабочина и природност.

Колекцијата се состои од: SAH zefros – колонска вода од 100 ml, SAH zefros – лосион по бричење од 100 ml и SAH zefros крем за бричење 60 ml.