SATTWA КРЕМ СО ОВОШНИ КИСЕЛИНИ

55ml

24-часовна нега на кожата со нова формула. Фината комбинација од селектирани овошни киселини, масло од авокадо и глицерин во Sattwa кремот, освен што вршат благ пилинг, овозможуваат и длабински промени во квалитетот на кожата, што резултира со видливи манифестации во подобрувањето на тонусот (кожата се затега), хидратацијата (кожата станува мека, нежна и еластична), а тенот осветлува (кожата постепено ги губи дамките). Се стимулира продукцијата на млади клетки, со што се забавува процесот на создавање брчки.