за нас

Билна аптека преку својата широка палета чаеви ја продолжува оваа традиција и во текот на своето работење практикува да ги запознава своите пациенти со сите новитети кои произлегуваат од неа.

повеќе

Новости

Егзотик микс

Сувото грозје има енергетска вредност од 300 kcal за 100 g, претставува извор на влакна, има висока содржина на флуор, но исто така, и на бакар и на калиум.

Повеќе

Кандирана аронија

Црната аронија (Aronia melanocarpa) е овошје кое најчесто се одгледува на северната хемисфера, односно во Северна Америка и во Русија.

Повеќе

Студентски микс

Индискиот орев, исто како и останатото јаткасто овошје, има висока енергетска вредност од 550 kcal за 100 g, има висока содржина на бакар, манган, фосфор, магнезиум, железо, цинк, калиум и на селен.

Повеќе

Супер микс

Внимателно подготвена мешавина од суво, кандирано и од костеливо овошје, со висока енергетска вредност, односно 400 kcal за 100g.

Повеќе

локација